Kurzweil 3000 Flex: wij tellen al af!

De beste dyslexiesoftware nu op Windows, Mac, iOS en AndroidKurzweil 3000 Flex - klik om het nieuwsbericht in een nieuw venster te openen

De nieuwe Kurzweil 3000 v14 Flex komt zeer binnenkort uit! Deze versie biedt niet alleen de gekende voordelen op Windows, maar geeft ook aan Mac-gebruikers met dyslexie de beste begeleiding bij lezen, schrijven en studeren.

Ook de mobiele versie, (de Kurzweil 3000 Mobile app) is binnenkort beschikbaar als Android app, naast de reeds gekende iOS app.

Kurzweil 3000 v14 Flex mag je in oktober verwachten. De Android app volgt later dit najaar en wordt meteen beschikbaar voor al wie een Flex-licentie bezit.

Maak kennis met onze voordelige weblicenties

Kurzweil 3000 is nu beschikbaar als voordelig webabonnement.  

Met deze licentie krijg je steeds de laatste versie van Kurzweil 3000, inclusief alle updates en upgrades gedurende de looptijd van je abonnement.

Voor scholen zijn er schoolbrede weblicenties verkrijgbaar aan zeer interessante voorwaarden. Neem hiervoor contact op met onze consulenten.

Infosessies dyslexiesoftware in oktober: nu inschrijven

Infosessies dyslexiesoftwareIn de infosessies over dyslexiesoftware demonstreren onze consulenten verschillende softwarepakketten en beantwoorden ze je vragen over het gebruik van de software op school, thuis of in een werksituatie.

Achteraf krijg je van verschillende programma's een gratis demoversie mee.

Voor wie?

Deze infosessies zijn zowel bedoeld voor scholieren, jongeren en volwassenen met dyslexie, dysorthografie of andere lees-, schrijf- en leerproblemen, als voor hun leerkrachten, begeleiders, therapeuten, ouders, en andere geïnteresseerden.

Inschrijven

Je kunt je nog steeds inschrijven via onze website, deelname is gratis. Wacht niet te lang, want de sessies raken gauw volzet!

KNFB Reader versie 2.0 is nu beschikbaar in de App Store

KNFB Reader : nu voor iOS, binnenkort ook op AndroidDe KNFB Reader is onze fantastische app waarmee je teksten in verschillende talen kunt scannen en voorlezen.

Deze app, ontworpen voor blinde en slechtziende personen, geeft sneller en efficiënter dan ooit toegang tot gedrukte teksten.

Beluister het interview met James Gashel in AppleVis Extra waarin de nieuwe versie 2.0 aangekondigd wordt.

Nieuwe functies van versie 2.0:

Foto's nemen met scanstandprofiel

Plaats je toestel op een scanstand en laat de app je foto's automatisch nemen.

Link naar Dropbox

Koppel je KNFB Reader met Dropbox: zo heb je een backup van al je bestanden en kun je ze eenvoudig met anderen delen.

Android-versie binnenkort verwacht!

Op dit moment is de KNFB Reader enkel beschikbaar voor iOS, maar zeer binnenkort wordt de Android-versie gelanceerd!

We houden je op de hoogte via de website www.knfbreader.com, via Facebook en Twitter, en via onze mailings

Download de KNFB Reader in de App Store:

Download de KNFB Reader in de App Store