Zomerkorting op de webshop

-10% op toetsenborden en brailleschrijfmachines

Toetsenbord met grote lettersTijdens de maand juli krijg je op deze artikelen 10% korting via de webshop:

Toetsenborden met grote letters

Grootlettertoetsenborden tonen de letters in grote afmetingen op een contrasterende achtergrond.

Zo kun je ook met een slechter zicht nog steeds de computer bedienen.

Brailleschrijfmachines

Kies in onze webshop tussen de Standard Brailler, de Next Generation en de Smart Brailler van Perkins, en de Tatrapoint Adaptive en geniet tot eind juli van deze zomerkorting!

KNFB Reader: weldra ook op Android !

KNFB Reader : nu voor iOS, binnenkort ook op AndroidDe KNFB Reader is onze fantastische app waarmee je teksten in verschillende talen kunt scannen en voorlezen.

Deze app werd ontworpen voor blinde en slechtziende personen en geeft sneller en efficiënter dan ooit toegang tot gedrukte teksten.

Tot nog toe was de KNFB Reader enkel beschikbaar voor iOS.

Maar zeer binnenkort wordt de Android-versie gelanceerd! We houden je op de hoogte via de website www.knfbreader.com, via Facebook en Twitter, en via onze mailings

Download de KNFB Reader in de App Store:

Download de KNFB Reader in de App Store

KNFB Reader in de AppleVis Hall of Fame.

De KNFB Reader kreeg een plaats in de AppleVis iOS App Hall of Fame, een erkenning vanwege de duizenden gebruikers die dankzij deze fantastische app als blinde of slechtziende toch gedrukte tekst kunnen lezen.

De KNFB Reader herkent teksten en leest voor in heel wat talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Zweeds, Noors, Portugees, Deens en Fins.

In december kreeg de KNFB Reader van de lezers van AppleVis.com reeds een Golden Apple Award als beste toegankelijkheids-app voor iOS.

We danken alle gebruikers en sympathisanten voor hun stem!

Lees meer over deze app op www.knfbreader.com.