Demodag voor mensen met verminderd zicht op 30 mei in Brussel

Kom ons aanbod ontdekken op zaterdag 30 mei in Brussel

Sensotec komt naar je toe: 30 mei demodag in Brussel

Gaat ook jouw zicht achteruit of ben je al langer slechtziend?
Op zaterdag 30 mei nodigt Sensotec jou samen met je kennissen uit naar onze demodag voor mensen met verminderend zicht, slechtzienden en blinden.

Ook begeleiders, familieleden, lesgevers, of gewoon geïnteresseerden... heten we hartelijk welkom.

Onze consulenten tonen je welke software en toestellen beschikbaar zijn en laten je de hulpmiddelen zelf uitproberen. Zo kom je te weten welk hulpmiddel het best bij jouw specifieke noden past.

Praktisch:

Wanneer: zaterdag 30 mei doorlopend van 10.30u tot 16.30u, vrije toegang

Waar: Hotel ibis Brussels Centre Gare Midi, Engelandstraat 2-20, 1060 Brussel

Wegbeschrijving op de detailpagina of op onze Facebookpagina.

Geniet van een mooie korting op de beste dyslexiesoftware

Grote lente-actie dyslexiesoftware

Haal nu voordelig de beste software in huis

Veel lezen, schrijven en studeren voor de boeg? Tijd om de beste hulpmiddelen in te zetten bij dyslexie en andere leerproblemen!

Met onze lente-actie geven wij alle leerlingen, studenten en ouders een stevig duwtje in de rug.

Tijdelijk tot 23% korting*

Kurzweil 3000WoDy en Audio Notetaker ondersteunen je het hele schooljaar door om goed te studeren, en helpen je tijdens het examen om vlot het juiste antwoord neer te schrijven.

Tijdens onze lente-actie kun je met deze programma's starten of je bestaande K3000-licentie upgraden naar versie 14 aan extra verlaagde prijzen!

Ontdek op onze webshop de korting van 10% op Audio Notetaker10% tot 20% op Kurzweil 3000 (+ gratis startbegeleiding), 20% op WoDy, tot zelfs 23% op het combinatiepakket!

15% korting op Daylight leeslampen in mei

Slimline LED tafellamp van DaylightTijdens de maand mei krijg je nu ook 15% korting op de Daylight leeslampen in onze webshop.

Deze lampen geven een licht dat het natuurlijke daglicht benadert, met verminderde reflectie en een beter beeld. Zo kun je langer lezen, schrijven en werken met minder vermoeidheid. 

Ontdek ze nu op de webshop: flexibele tafellampen, draagbare en oplaadbare lampen, staande lampen, met of zonder opzetloep,...

KNFB Reader in de AppleVis Hall of Fame.

De KNFB Reader kreeg een plaats in de AppleVis iOS App Hall of Fame, een erkenning vanwege de duizenden gebruikers die dankzij deze fantastische app als blinde of slechtziende toch gedrukte tekst kunnen lezen.

De KNFB Reader herkent teksten en leest voor in heel wat talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Zweeds, Noors, Portugees, Deens en Fins.

In december kreeg de KNFB Reader van de lezers van AppleVis.com reeds een Golden Apple Award als beste toegankelijkheids-app voor iOS.

We danken alle gebruikers en sympathisanten voor hun stem!

Lees meer over deze app op www.knfbreader.com.

Download de KNFB Reader in de App Store:

Download de KNFB Reader in de App Store