Bestel vanaf nu op webshop.sensotec.be

Op webshop.sensotec.be koop je software en toestellen met een muisklik

Vanaf nu kun je dag en nacht bij Sensotec terecht voor de modernste hulpmiddelen: op webshop.sensotec.be koop je software en toestellen met een muisklik en regel je zelf waar je aankopen geleverd worden.

Ontdek onze loepen, toetsenborden, scanners,... maar ook Kurzweil 3000, WoDy en Audio Notetaker,... op webshop.sensotec.be.

We hebben ons aanbod speciaal uitgebreid en we breiden nog verder uit om je beter van dienst te zijn: neem alvast een kijkje bij de loepen met of zonder verlichting of bij de leeslampen. We houden je op de hoogte via onze Facebookpagina!

Sensotec lanceert Audio Notetaker

Noteer met geluid, tekst en beeld

Klik om de Audio Notetaker demovideo te starten (opent in nieuw scherm)

Lukt het je ook niet om alles te noteren tijdens een les of een bespreking?

Met Audio Notetaker neem je gesproken tekst op en voeg je er achteraf kleurcodes, afbeeldingen en extra notities aan toe in een duidelijk schema.

Gesproken tekst in balkjes

Audio Notetaker geeft geluidsnotities visueel weer als tijdsbalkjes. Je kunt de balkjes herschikken en aanvullen met extra geluids-, tekst- en beeldfragmenten.

Met al deze informatie samen krijg je zeer uitgebreide en gestructureerde notities, terwijl je je niet kunt vergissen bij het neerschrijven van de tekst.

Bekijk de demovideo in wmv-formaat of op YouTube en ga zelf aan de slag met de beste notities:download een gratis demoversie of koop meteen je licentie aan.

Beeldschermloepen in zakformaat: de nieuwste modellen

Snow 7 HD: handloep met ruim beeldscherm en eenvoudige bediening

Handloepen worden compacter, lichter en steeds efficiënter. Met de nieuwste modellen hoef je niets aan mobiliteit in te boeten maar heb je toch een krachtig vergrotingstoestel bij.

Wat dacht je van de nieuwe Snow, een lichtgewicht loep in tabletformaat?

Ontdek onze nieuwste modellen alvast hier op het productoverzicht op onze website, kom ze binnenkort uitproberen op één van onze demodagen of contacteer onze consulenten voor een afspraak.

Dyslexie? Software maakt het verschil!

Al tien jaar levert Sensotec de meest doeltreffende oplossingen voor jongeren en volwassenen met een lees- of leerprobleem zoals dyslexie.

Ook jij kunt zelfstandig je lees-, schrijf- of taalproblemen overwinnen! Onze consulenten geven je gericht, persoonlijk advies over onze programma’s, de implementatie ervan en zelfs de mogelijkheden tot terugbetaling (bijv. voor volwassenen op de werkplek).

De beste software voor taaltwijfels

Kurzweil 3000 helpt je bij het lezen, schrijven en studeren, en ondersteunt ook het begrijpend lezen, het leren van vreemde talen en het Nederlands als tweede taal.

WoDy helpt je zowel bij het schrijven als bij het lezen met corrigerende woordvoorspelling in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, met werkwoordondersteuning en met een meertalige voorleesfunctie.

Met een gratis demoversie kun je de software zelf een maand uitproberen.

Vandaag

24/07/2014

Volledige agenda

Vind ons leuk op Facebook

Via Facebook kom je meteen het nieuws te weten over onze producten, activiteiten en software-updates.