iPhone showing the start screen of the KNFB Reader iOS app

Nu beschikbaar: Download de KNFB Reader iOS app

Download de KNFB Reader in de App Store

KNFB Reader: Snel, Betrouwbaar, Efficiënt

De kracht van digitale fotografie, gekoppeld aan de moderne hardware van Apple: de KNFB Reader App, ontworpen voor blinde en slechtziende personen, geeft je sneller en efficiënter dan ooit toegang tot gedrukte teksten.

De KNFB Reader herkent teksten en leest voor in heel wat talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Zweeds, Noors, Portugees, Deens en Fins.

KNFB Reader voor iOS werd ontwikkeld door Sensotec nv in samenwerking met K–NFB Reading Technology Inc.

Lees meer over deze app op www.knfbreader.com.

Kurzweil 3000 v14 is uit, inclusief iOS app!

Ontdek hoe je met Kurzweil 3000 zelfstandig je lees-, schrijf-, leer- of taalprobleem overwint.

Kurzweil 3000 v14 is uit

Kurzweil 3000 helpt je bij het lezen, schrijven en studeren met heel wat hulpmiddelen in één programma. De nieuwe versie heeft nieuwe talen erbij, nog mooiere stemmen, nog snellere toegang tot tekst en nog vlottere schrijfhulp.

Bovendien krijg je bij elke Kurzweil 3000 v14 gratis de K3000 Mobile App voor iPad, iPhone & iPod touch 5!

Ontdek het met een demoversie of woon een infosessie bij op onze demodagen.

Geniet nu van de kortingsactie

Tijdens dit najaar kun je genieten van een fikse korting op de meest gerenommeerde software voor mensen met dyslexie of andere lees- en leerproblemen.

Alle promoties van deze actie krijg je te zien op onze webshop.

Bestel vanaf nu op webshop.sensotec.be

Op webshop.sensotec.be koop je software en toestellen met een muisklik

Vanaf nu kun je dag en nacht bij Sensotec terecht voor de modernste hulpmiddelen: op webshop.sensotec.be koop je software en toestellen met een muisklik en regel je zelf waar je aankopen geleverd worden.

Ontdek onze loepen, toetsenborden, scanners,... maar ook Kurzweil 3000, WoDy en Audio Notetaker,... op webshop.sensotec.be.

We hebben ons aanbod speciaal uitgebreid en we breiden nog verder uit om je beter van dienst te zijn: neem alvast een kijkje bij de loepen met of zonder verlichting of bij de leeslampen. We houden je op de hoogte via onze Facebookpagina!

Sensotec lanceert Audio Notetaker

Noteer met geluid, tekst en beeld

Klik om de Audio Notetaker demovideo te starten (opent in nieuw scherm)

Lukt het je ook niet om alles te noteren tijdens een les of een bespreking?

Met Audio Notetaker neem je gesproken tekst op en voeg je er achteraf kleurcodes, afbeeldingen en extra notities aan toe in een duidelijk schema.

Gesproken tekst in balkjes

Audio Notetaker geeft geluidsnotities visueel weer als tijdsbalkjes. Je kunt de balkjes herschikken en aanvullen met extra geluids-, tekst- en beeldfragmenten.

Met al deze informatie samen krijg je zeer uitgebreide en gestructureerde notities, terwijl je je niet kunt vergissen bij het neerschrijven van de tekst.

Bekijk de demovideo in wmv-formaat of op YouTube en ga zelf aan de slag met de beste notities:download een gratis demoversie of koop meteen je licentie aan.