Tijdelijk verlaagde prijzen voor Kurzweil 3000 en WoDy

Geniet van verlaagde prijzen op de beste dyslexiesoftwareTerug naar school met dyslexiesoftware?

Bij het begin van het schooljaar kun je genieten van een fikse korting op de meest gerenommeerde software voor mensen met dyslexie of andere lees- en leerproblemen.

Alle promoties van deze actie krijg je te zien op onze webshop!

Nu al geldig op de nieuwe K3000 versie 14

Wie nu Kurzweil 3000 aankoopt, krijgt de nieuwe versie 14 aangeleverd, met nieuwe talen, nog snellere toegang tot tekst en nog vlottere schrijfhulp.

Bovendien krijg je bij elke Kurzweil 3000 v14 gratis de K3000 Mobile App voor iPad, iPhone & iPod touch 5.

KNFB Reader: iOS app binnenkort beschikbaar

iPhone showing the start screen of the KNFB Reader iOS appDe kracht van digitale fotografie, gekoppeld aan de moderne hardware van Apple: de KNFB Reader App, ontworpen voor blinde en slechtziende personen, geeft je sneller en efficiënter dan ooit toegang tot gedrukte teksten.

  • Snel: Met één druk op een knop lees je zo goed als elke gedrukte tekst: brieven, recepten, lesmateriaal, geprinte notities en nog veel meer.
  • Betrouwbaar: je weet waar je document zich bevindt door een gesproken beeldanalyse, automatische paginadetectie en een kantel-indicator.
  • Efficient: Zodra je een foto neemt, start de uitstekende tekstherkenning en wordt de tekst door de ingebouwde spraaksynthese voorgelezen met stemmen van hoge kwaliteit.

Bestel vanaf nu op webshop.sensotec.be

Op webshop.sensotec.be koop je software en toestellen met een muisklik

Vanaf nu kun je dag en nacht bij Sensotec terecht voor de modernste hulpmiddelen: op webshop.sensotec.be koop je software en toestellen met een muisklik en regel je zelf waar je aankopen geleverd worden.

Ontdek onze loepen, toetsenborden, scanners,... maar ook Kurzweil 3000, WoDy en Audio Notetaker,... op webshop.sensotec.be.

We hebben ons aanbod speciaal uitgebreid en we breiden nog verder uit om je beter van dienst te zijn: neem alvast een kijkje bij de loepen met of zonder verlichting of bij de leeslampen. We houden je op de hoogte via onze Facebookpagina!

Sensotec lanceert Audio Notetaker

Noteer met geluid, tekst en beeld

Klik om de Audio Notetaker demovideo te starten (opent in nieuw scherm)

Lukt het je ook niet om alles te noteren tijdens een les of een bespreking?

Met Audio Notetaker neem je gesproken tekst op en voeg je er achteraf kleurcodes, afbeeldingen en extra notities aan toe in een duidelijk schema.

Gesproken tekst in balkjes

Audio Notetaker geeft geluidsnotities visueel weer als tijdsbalkjes. Je kunt de balkjes herschikken en aanvullen met extra geluids-, tekst- en beeldfragmenten.

Met al deze informatie samen krijg je zeer uitgebreide en gestructureerde notities, terwijl je je niet kunt vergissen bij het neerschrijven van de tekst.

Bekijk de demovideo in wmv-formaat of op YouTube en ga zelf aan de slag met de beste notities:download een gratis demoversie of koop meteen je licentie aan.

Vind ons leuk op Facebook

Via Facebook kom je meteen het nieuws te weten over onze producten, activiteiten en software-updates.