10% juni-korting op onze selectie Daisy-spelers

VictorReader Stream

Klaar om te genieten van een thriller, een roman of het laatste nummer van je favoriete tijdschrift?

Met een Daisy-speler spits je je oren voor een ruim gamma aan luisterlectuur. Op onze webshop vind je tijdens de maand juni een selectie van onze degelijkste Daisy-spelers aan een aantrekkelijke prijs met 10% extra korting.

Voel je de leeskriebels al komen? Onze Daisy-lezers maken het je gemakkelijk!

Kortingsactie tijdens de maand juni

Bestel je tussen nu en 30 juni een Victor Reader Daisy-speler op onze webshop, dan geniet je van 10% directe korting op je bestelling.

Zo fijn kan luisterlezen zijn!

Grote lente-actie dyslexiesoftware

Geniet van een mooie korting op de beste dyslexiesoftware

Veel lezen, schrijven en studeren voor de boeg? Tijd om de beste hulpmiddelen in te zetten bij dyslexie en andere leerproblemen!

Met onze lente-actie geven wij alle leerlingen, studenten en ouders een stevig duwtje in de rug.

Tijdelijk tot 23% korting*

Kurzweil 3000WoDy en Audio Notetaker ondersteunen je het hele schooljaar door om goed te studeren, en helpen je tijdens het examen om vlot het juiste antwoord neer te schrijven.

Tijdens onze lente-actie kun je met deze programma's starten of je bestaande K3000-licentie upgraden naar versie 14 aan extra verlaagde prijzen!

Ontdek op onze webshop de korting van 10% op Audio Notetaker10% tot 20% op Kurzweil 3000 (+ gratis startbegeleiding), 20% op WoDy, tot zelfs 23% op het combinatiepakket!

KNFB Reader in de AppleVis Hall of Fame.

De KNFB Reader kreeg een plaats in de AppleVis iOS App Hall of Fame, een erkenning vanwege de duizenden gebruikers die dankzij deze fantastische app als blinde of slechtziende toch gedrukte tekst kunnen lezen.

De KNFB Reader herkent teksten en leest voor in heel wat talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Zweeds, Noors, Portugees, Deens en Fins.

In december kreeg de KNFB Reader van de lezers van AppleVis.com reeds een Golden Apple Award als beste toegankelijkheids-app voor iOS.

We danken alle gebruikers en sympathisanten voor hun stem!

Lees meer over deze app op www.knfbreader.com.

Download de KNFB Reader in de App Store:

Download de KNFB Reader in de App Store